Uvjerljiva pobjeda Juventusa: Stara dama pobjegla Laziju na vrhu

Foto: fah

Nogometaši Juventusa su u prvoj utakmici 28. kola prvenstva Italije svladali uvjerljivo momčad Leccea sa 4:0 te su tako drugoplasiranom Laziju pobjegli na čak sedam bodova prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo kako je torinska momčad od 31. minute igrala s igračem više s obzirom da je isključen Fabio Lucioni, i prije je bilo jasno tko je favorit, a nakon tog isključenja gosti nisu imali nikakve šanse, iako su se dobro držali čak do 53. minute susreta, kada je Juventus u vodstvo doveo argentinski napadač Paulo Dybala, koji je uspio svladati Brazilca Gabriela.

Drugi gol za Juventus zabio je Cristiano Ronaldo. Bilo je to u 62. minuti, kada je Portugalac poentirao iz jedanaesterca, sve dvojbe, ako ih je i bilo, okončao je još jedan Argentinac, Gonzalo Higuain u 83. minuti. Konačni rezultat od 4:0 za Juve postavio je Matthijs de Ligt dvije minute kasnije.

Kako smo već spomenuli ovom je pobjedom Juventus povećao prednost na ljestvici ispred Lazia, Juve sada ima 69 bodova, Inter na 3. mjestu ima 11 bodova manje od Stare dame.  Lecce je s druge strane na 18. mjestu koje vodi u niži rang natjecanja te su osvojili samo 25 bodova, isto koliko ima i Genoa, koja se nalazi na mjestu više. Momčad Lazia u subotu igra protiv Fiorentine, dok Inter s Marcelom Brozovićem gostuje kod Parme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.