(VIDEO) Doček Dalića u Livnu: Nastupali Thompson, Škoro, Bulić…

Foto: Livno-online

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić danas dolazi u svoje rodno Livno, a očekuje se nekoliko desetaka tisuća ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livnjaci su ponosni na uspjeh koji je Dalić postigao s hrvatskom reprezentacijom i spreman je veliki doček od 19 sati na stadionu Troglava na kojemu je i napravio prve nogometne korake.

Nastupit će Mate Bulić, Miroslav Škoro, Marko Perković Thompson, Jole, Nina Badrić i mnogi drugi.

Pratite uživo prijenos:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na doček Zlatka Dalića stiglo je mnogo osoba i iz političkog i društvenog života Hrvatske: saborski zastupnici Željko Glasnović i Miro Bulj, Franjo Arapović, Ljubo Ćesić Rojs i mnogi drugi. Razvijena je ogromna hrvatska zastava uz pjesmu “Nije u šoldima sve”.

Miroslav Ćiro Blažević za Livno-online rekao je da je Dalić napravio jedinstvo “tamo gdje je to najteže napraviti – među Hrvatima”. “Milijun ljudi je dočekalo njegovu ekipu i manifestiralo patriotizam za koga sam se plašio da je negdje otišao, ali ga je Dalić vratio sa svojom ekipom”, rekao je Blažević. “Dalić zaslužuje svako hvala od svih nas”, kazao je Blažević te dodao da Livno ima puno razloga da bude ponosno na Dalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Na dočeku hrvatskog izbornika Zlatka Dalića u Livnu večeras će pjevati Marko Perković Thompson. “Osjećaj je lijep. Ovo je mjesto rođenja našeg Dalića. Drago mi je da se ovoliko naroda odazvalo i da je pozvao ove ljude, ipak je to velika stvar za hrvatski narod općenito. Mislim da je ovo zaslužio svojim zalaganjem, trudom i radom”, kazao je Perković za Livno-online i dodao da su svi ponosni na Dalića koji “nam je svima digao ponos”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.