Uzvratna utakmica finala Copa Libertadores River – Boca igrat će se u Kataru?

Foto: fah

Odgođena uzvratna utakmica finala Copa Libertadores između argentinskih nogometnih velikana River Platea i Boca Juniorsa, mogla bi biti odigrana u Kataru, objavio je u četvrtak Reuters pozivajući se na izvor iz Južnoameričkog nogometnog saveza (CONMEBOL).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Katar je moguća opcija”, otkrio je neimenovani izvor te istaknuo kako je 8. prosinca najizgledniji datum odigravanja dvoboja.

Prva utakmica odigrana 11. studenog na popularnoj La Bomboneri završila je 2-2, a prva odgoda uzvratnog dvoboja dogodila se u prošlu subotu, nakon što je kamenovan autobus s igračima Boce. Određeno je da će utakmica biti odigrana u nedjelju, no zbog ozljeda pojedinih igrača Boce čelnici CONMEBOL-a odlučili su da će se uzvrat igrati u kasnijem terminu te da neće biti odigran na tlu Argentine.

Tijekom dana će u Asuncionu nezavisni Disciplinski sud odlučivati o žalbi Boca Juniorsa, koji je zatražio da se zbog najvijačkog divljanja njihovom klubu dodijeli pobjeda, a time i trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik Cope Libertadores predstavljat će CONMEBOL na Svjetskom klupskom prvenstvu koje će biti odigrano u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u drugoj polovici prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.