Valent Sinković: ‘Kada sam sina uzeo u naručje, stao je cijeli svijet’

Foto: Instagram

Veslač Valent Sinković i njegova supruga Antonela uoči Uskrsa postali su roditelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Osjećaji su pomiješani, uzbuđen sam i sve mi je novo, a prisutna je i mala doza straha jer je svaki početak težak. Idemo polako iz dana u dan i upoznajemo se. Prva je noć bila izazovna, ali uspješna”, kaže Valent za Story.

Za lavinu emocija koje Valent i njegova supruga Antonela dosad nisu doživjeli, zaslužan je sinčić koji je na svijet stigao u subotu 27. ožujka, u ranim jutarnjim satima.

“Porođaj je dobro protekao, sve je bilo u najboljem redu. Nažalost, nisam mogao biti uz suprugu u tom za nas vrlo važnom trenutku i, iskreno, jako mi je žao zbog toga, ali trenutačno su na snazi takve mjere. Ta se neizvjesnost ne može usporediti ni s posljednjih 500 metara utrke na Svjetskom prvenstvu! U isto sam vrijeme bio uzbuđen i prestravljen. Što se događa, je li sve u redu, samo su neke od misli koje su mi prolazile glavom. Gledao sam u ekran mobitela i svaka mi se minuta činila kao godina. To mi je bila najdulja noć u životu”, ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorio je i o trenutku kad je prvi put sina uzeo u naručje.

“Ne mogu vam uopće opisati osjećaje koji su me preplavili, to je nevjerojatno! Puno su mi govorili o tom trenutku, ali ovakvo nešto nisam mogao ni zamisliti. Kada sam ga uzeo u naručje, mislio sam da je stao cijeli svijet. A što se tiče imena… Supruga i ja smo imali nekoliko ideja, ali s vremenom smo suzili izbor. Budući da je Antonela iz Splita, a ja iz Zagreba, želja nam je bila da ime bude lako prilagodljivo svima. U finalu smo bili suglasni i tako nam je došao mali Karlo”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.