Želi olimpijsko zlato: Nakon Matee Jelić Novak Đoković fotografirao se i s Valentom Sinkovićem

Foto: Twitter/ (Sinković Brothers)

S obzirom da srpski tenisač Novak Đoković ima sve, osim olimpijskog zlata, posve je jasno da su mu ove Olimpjske igre u Tokiju velika prilika, nema njegove najveće konkurencije, nema Rogera Federera, nema Rafaela Nadala. Svjestan je toga i srpski tenisač te ne propušta priliku fotografirati se sa sportašima koji su osvajali olimpijsko zlato, pa tako i hrvatskim sportašima. Nakon Matee Jelić Novak Đoković fotografirao se i s Valentom Sinkovićem, koji ima olimpijsko zlato s prošlih Igara, a i na ovim s bratom je veliki kandidat za novo zlato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u menzi u olimpijskom selu Đoković se susreo s hrvatskim veslačem Valentom Sinkovićem, ”pala je fotografija”, a Sinković je uz objavljenu fotografiju stavio opis:: “Riječi nisu potrebne.”

Valent Sinković sa svojim bratom Martinom u veslanju u dvojcu bez kormilara, kako smo već spomenuli, favorit je za zlato, kao i Novak Đoković u pojedinačnoj konkurenciji u tenisu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.