Varaždin i Lokomotiva odigrali bez pogodaka

Foto: fah

U prvoj utakmici 36. kola HNL-a Varaždin i Lokomotiva su odigrali 0-0. Ovim remijem Varaždin je osigurao okončanje sezone ispred Lokomotive, trenutačno je peti s 46 bodova, jednim više od šeste Istre 1961, koja će u subotu ugostiti Slaven Belupo, dok je Lokomotiva sedma s 43 boda, jednim više od osmog Slavena Belupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako utakmica Varaždina i Lokomotive nije imala prevelik značaj, igrači su okupljenim gledateljima umjesto atraktivnog dvoboja s mnogo prilika i mogućih pogodaka prikazali vrlo slabu igru u sporom ritmu i gotovo bez šansi za pogodak.

Dinamo je još ranije osigurao naslov prvaka, Hajduk je siguran drugi, dok će društvo najboljih napustiti Šibenik. Jedina je važna nepoznanica još koji će sastav završiti na trećem mjestu, o tome će u izravnom dvoboju odlučivati Osijek i Rijeka u subotu. Prije tog susreta Osijek ima 49, a Rijeka 48 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.