Varaždin odlučio: Kastel trener, cilj je ostanak u ligi

Varazdin 12.12.2020. Utakmica 15 kola 1 HNL izmedju NK Varazdina i HNK IHajduk. Na slici pomocni treneri Dario Jertec i Zoran Kastel foto HINA/ Marko JURINEC /

Nakon odlaska Samira Toplaka s klupe Varaždina, klub je odlučio kako će Zoran Kastel i pomoćnik Dario Jertec nastaviti voditi prvu ekipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručni stožer će i dalje činiti kondicijski trener Bojan Golub te trener golmana Stanislav Posavec dok će Krešimir Gregurić biti priključen iz akademije u ulozi analitičara.

“U vodstvu kluba aktivno provode ovu zimsku pauzu za slaganje igračkog kadra za nastavak sezone i preostalih dvadeset utakmica HT Prve lige u kojima je cilj, kao i na početku sezone” stoji na službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.