Varaždin osvojio bod na Maksimiru

Zagreb, 12.05.2021. - Utakmica 34. kola Prve HNL Dinamo - Varaždin. Na fotografiji Atiemwen (80) Dinamo i Đurasek Neven (20) Varaždin . foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ ml

Dinamo i Varaždin su na stadionu Maksimir odigrali 2-2 čime su gosti osvojili važan bod u borbi za prvoligaški spas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je vodio 1-0 i 2-1, no Varaždin se oba puta uspio vratiti.

Golove za “Modre” zabili su Luka Ivanušec (9) i Dino Perić (40), dok su za goste bili strijelci Agon Elezi (35) i Andris Herrera (59).

Uoči početka susreta gosti prilikom izlaska “Modrih” na teren priredili špalir za nove prvake i tako im odali počast za sjajan rezultat ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi stari – novi prvak Dinamo sa 79 bodova, Osijek je drugi sa 71 bodom, Gorica na trećem mjestu ima 59 bodova i utakmicu manje, dok je Rijeka četvrta sa 55 bodova. Hajduk na petoj poziciji ima 51 bod, ali i utakmicu manje.

Slaven je sedmi sa 31 bodom, Lokomotiva ima 30, Varaždin 28, a Istra 26 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.