Vaterpolist Srbije: ‘Volim igrati protiv trenutačno našeg najvećeg sportskog rivala’

Foto: fah

Hrvatski vaterpolisti u nedjelju su u finalu završnog turnira Svjetske lige u Beogradu izgubili od Srbije sa 11-12 (3-1, 2-5, 3-1, 3-5). Tako je Srbija izborila nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju sljedeće godine, dok će Hrvatska imati prigodu plasman na OI izboriti na sljedećim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski vaterpolist Dušan Mandić nakon utakmice je tražio novinare da točno prenesu njegove riječi.

“Volim igrati finala, a ako netko misli to što ste rekli – volim igrati protiv trenutačno našeg najvećeg sportskog rivala. Ponavljam, naš najveći sportski rival je Hrvatska. To je trenutačno najbolja reprezentacija s kojom igramo već deset godina. Nemoj netko da je moje riječi izokrenuo. Ovo je sportski i prijateljski rivalitet”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.