Vaterpolisti za Banovinu: Prikupili oko 140 tisuća kuna za obnovu sportskih objekata

Foto: HVS

Razoran potres koji je 29. prosinca 2020. godine pogodio Banovinu, udružio je cijelu Hrvatsku pa tako i vaterpolski svijet. U želji da pomognu vaterpolisti su organizirali humanitarnu akciju “Vaterpolisti za Petrinju” te tako prikupili 136.550,15 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska vaterpolska obitelj pokazala je veliko vaterpolsko srce i solidarnost te složno odlučila da prikupljenim sredstvima pomogne obnovi oštećenog objekta sportske dvorane u Petrinji, kao i oštećene obiteljske kuće vaterpoliste iz Siska.

– Svim sportašima, sportskim djelatnicima i mladima, kao i obiteljima iz Petrinje želimo da se što prije vrate u svoje domove kao i u sportske objekte kako bi se nastavili baviti svojim omiljenim sportovima. I ovog puta smo se uvjerili da zajedništvo i humanost oplemenjuje i naše i tuđe živote, stoji u priopćenju Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.