Vatreni pred novim početkom: Iz Siska prema pobjedi protiv Turske!

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za novi početak, odradili su Vatreni još jedan trening uoči utakmice protiv Turske, protiv koje Vatreni igraju već u ponedjeljak na, nažalost, praznom Maksimiru.  Počinje nova avantura, novi kvalifikacijski ciklus za SP 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra je vijest da je hrvatski izbornik Ante Čačić na raspolaganju imao sve igrače, da su svi igrači spremni za igru te jedva čekaju zvižduk suca. Ipak, Čačić na raspolaganju nije imao zvijezdu Barcelone Ivana Rakitića. Posljednju utakmicu Rakitić je za Barcu odigrao u subotu, tada je i zabio presudni pogodak glavom za svoj klub protiv Celte. HNS je potvrdio da se radi o opravdanim razlozima izostanka, naime, radi se o privatnim razlozima te će se Rakitić vratiti u reprezentativni tabor vrlo brzo. Rakitić je naime dobio odobrenje izbornika Ante Čačića.

Danas će Vatreni u Sisku odigrati prijateljsku utakmicu protiv Segeste, nekoć davno hrvatskog prvoligaša koji je s velikim uspjehom igrao i Intertoto kup.  Prijateljska će se utakmica igrati u čast 110. godine postojanja najstarijeg hrvatskog kluba. Uoči prijateljske utakmice izbornik Ante Čačić najavio je susret poprilično ozbiljno. “Mi tu utakmicu shvaćamo maksimalno ozbiljno, kao jedan trening u kojem će se momčad dobro rastrčati i napraviti sve što nam situacija bude dopuštala. Tako ćemo uveličati Segestinu obljetnicu”, tvrdi hrvatski izbornik.

Podsjetimo, kapetan Vatrenih, nakon oprpštaja Darija Srne, bit će Luka Modrić. Ivan Rakitić trebao bi preuzeti dužnost kapetana kad se vrati u izabranu vrstu.  I dok će Vatreni u Sisku trenirati, malo trčati i uveličati veliku proslavu sisačkog kluba, protiv Turske neće biti lako, ne bez pomoći navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jednom će Vatreni domaću utakmicu morati zbog sankcije Uefe igrati bez prisustva gledatelja, nažalost, huligani su i na Euru uspjeli svojim akcijama dovesti Vatrene u ozbiljne probleme.  Hrvatska je Tursku pobijedila na Europskom prvenstvu u Francuskoj pogotkom Luke Modrića. U ponedjeljak bi pobjeda i s pola pogotka razlike bila velika kao Medvednica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.