Vatreni uz zarobljene dječake na Tajlandu: ‘Neke stvari su veće od sporta’

Foto: fah

Hrvatski nogometni savez pokazao je dirljivu crtu, naime, poslali su emotivnu poruku potpore dječacima iz Tajlanda, koji su prije nekoliko dana sa svojim trenerom zapeli u špilji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“HNS i hrvatska reprezentacija prate situaciju vezanu uz 12 nogometnih igrača i njihovog trenera koji su pronađeni živi u poplavljenoj špilji u Tajlandu. Impresionirani smo hrabrošću i snagom mladića i njihovog trenera koju su pokazali unatoč teškoj situaciji. Neke stvari su veće od sporta, ali njihov sportski duh pomoći će im u brobi s ovim izazovom. Našim nogometnim kolegama u Tajlandu izražavamo punu potporu i ljubav, u nadi da će dečki i njihov trener biti izvedeni na sigurno kako bi se pridružili svojim obiteljima”, poručili su iz HNS-a.

Radi se o dječacima koji su nestali su nakon što su odlučili istraživati 10 kilometara dug špiljski kompleks Tham Luang u pokrajini Chiang Rai, a sve unatoč znaku upozorenja. Zbog monsunskih kiša špilja je poplavljena.

U špilji su od 23. lipnja, a nadležne službe sada pokušavaju smisliti kako ih izvući van.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.