Već nova borba: Objavljeni datum i mjesto borbe Hrgović – Booker

Foto: fah

Hrvatski boksač Filip Hrgović sljedeću će borbu imati 7. studenog na Floridi protiv 39-godišnjeg Amerikanca Rydella Bookera, objavljeno je i službeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To će mu biti druga borba u tri mjeseca nakon što je prošlog vikenda u Danskoj nokautirao Alexandrea Kartoziju.

” Jedva čekam ponovno ići u SAD. Booker je vješt borac, imao je dobar meč protiv Kubrata Puleva. Bio je jedan od mojih sparing partnera prije borbe protiv Gregoryja Corbina. Znam ga dobro i on zna mene, tako da se veselim borbi”, rekao je Hrgović.

“Nakon nokauta protiv Kartozije, sretan sam što će Filip u ring tako brzo. Veoma je uzbuđen što će opet biti u Americi i sretni smo što će prirediti “show” za navijače 7. studenog”, rekao je Željko Karajica, Hrgovićev menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.