(FOTO) Remi u Kranjčevićevoj, zaigrao i povratnik Pivarić

Zagreb, 2.10.2020. - U utakmici 7. kola Prve HNL,sastali su se Lokomotiva i Istra 1961. Na slici Bosančić Petar (6) Lokomotiva. foto HINA/ Tomislav PAVLEK/tp

Lokomotiva i Istra 1961 su na stadionu u Kranjčevićevoj ulici odigrali bez golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je najbolju priliku imao u 42. minuti, Karačić je ubacio s desne strane na drugu stativu, gdje je Ćuže pucao preko gola. Najbliže golu gostis u bili u 79. minuti kada je Gržan s lijeve strane pucao pokraj gola.

Za Lokomotivu je posljednjih pola sata zaigrao Josip Pivarić koji je stigao iz kijevskog Dinama.

Na ljestvici vodi Dinamo sa 13 bodova koliko ima i Gorica uz utakmicu više. Hajduk i Osijek imaju po 10 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istra i Lokomotiva imaju po pet bodova i začelje su barem privremeno prepustili Slaven Belupu i Šibeniku koji imaju po četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.