Večeras ždrijeb za Euro: Jednu momčad Dalić bi želio izbjeći

Split, 10.10.2019 - Utakmica 6. kola skupine E kvalifikacija za nogometni EURO 2020. Hrvatska - Maðarska. Na slici Zlatko Daliæ (D). foto HINA/ Miroslav LELAS/ ik

Hrvatska nogometna reprezentacija danas će u Bukureštu doznati većinu ili sve suparnike u skupini za EURO, kao i gradove u kojima će igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znate da ne biram, tko god dođe dobro je, a naravno da se veselim što ću susresti te ljude, što je Hrvatska opet u eliti, što sam ja tu kao trener, to mi je lijepo i fino, normalno da mi puno znači”, rekao je Zlatko Dalić uoči ždrijeba za Sportske novosti.

“Portugal je najjači, ima najkvalitetniju ekipu u trećem potu i ne bi bilo loše, ako već mogu govoriti u nekoj želji, da njih izbjegnemo”, poručuje Dalić.

“Zbog skautinga bi bilo bolje da nam izvuku jednu od ekipa koje su se plasirale, međutim to nije presudno jer imat ćemo dovoljno vremena snimiti i tog rivala, na kraju krajeva upravo u tim kvalifikacijama. Znat ćemo većinu, a na ostalo što bude ne možemo utjecati. Zato i govorim da se ne smijemo zamarati time koga ćemo dobiti, moramo pobjeđivati ako želimo proći skupinu i to je to. Što god bude, sve ćemo prihvatiti…”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U zadnje dvije godine gdje god Hrvatska igra, gužva je. I da nas stave da igramo na kraju svijeta bila bi gužva i sve bi karte koje nam pripadaju bile rasprodane. Tih problema nemamo. Zbog navijača volio bih da budemo bliže, lakše bi im bilo doći. Iako nema te destinacije na kojoj bi ostala ijedna ulaznica. Ne možemo to izbjeći, i dobro je da ne možemo, hvala Bogu da je tako, da je hrvatska reprezentacije praćena. Svi živi, tko god može, ići će na Euro, nemamo straha što se tiče podrške”, zaključuje izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.