Vekić nakon osvajanja srebra: Malo sam razočarana, ali moram biti ponosna

Foto: fah

Prvo hrvatsko srebro u Parizu nakon dva zlata i bronce osvojila je Donna Vekić. S njom je za središnji Dnevnik HTV-a razgovarao Bruno Kovačević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakvo je bilo finale za Donnu?

– Iskreno, malo sam trenutno razočarana, ali moram biti ponosna i sretna na sve što sam napravila ovaj tjedan, imam medalju, Hrvatska ima medalju, kaže Osječanka.

Nakon Ukrajinke je bila umorna?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jučer sam imala dan odmora, doduše treba mi više dana odmora, ali nema veze, bit će za to vremena. Dala sam sve od sebe i to je bilo dovoljno za medalju.

> OI: Zheng u finalu bolja od Vekić, Hrvatici srebro

Da ti je netko ponudio srebro prije OI-ja, što bi rekla?

– Cilj mi je bila medalja, ne zlatna medalja nego medalja, tako da sam ja svoj cilj ispunila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li ovo početak jedne nove Donne? Prije Roland Garrosa govorila je da razmišlja o pauzi od tenisa?

– To je bilo točno, prije Roland Garrosa rekla sam treneru da imam Wimbledon i Olimpijske igre ispred sebe i ako ne odem na njih definitivno ću požaliti za par godina. Drago mi je da su me gurali ti ljudi oko mene, da su mi davali podršku i evo, par mjeseci kasnije polufinale Wimbledona i finale na Olimpijskim igrama.

Je li bilo šanse u ovom finalu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da jest, iako je rezultat bio 6:2, 6:3 bilo je tu puno gustih gemova.

Sad su veća očekivanja od Donne?

– Očekivanja su uvijek bila velika s moje strane, sad će vjerojatno biti veća i s vaše strane. Idem prvo u Hrvatsku i onda uskoro u Ameriku, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.