Vekić o Vatrenima: Modrić, Perišić i Kovačić su odlični tenisači

Foto: fah

Osječanka Donna Vekić, jedna od najboljih hrvatskih tenisačica, rado je, unatoč brojnim obavezama u razdoblju kad je sezona u punom jeku, prihvatila ulogu gošće sportašice na stranicama posvećenim Vatrenima, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska tenisačica vjerna je navijačica hrvatske nogometne reprezentacije.

– Redovito pratim hrvatsku reprezentaciju, u posljednje vrijeme pogledam svaku utakmicu pa se može reći da sam veliki fan Vatrenih. Svjetsko prvenstvo u Rusiji pratila sam igrajući Wimbledon, u Londonu smo proživljavali sve uspjehe na poseban način, kaže Donna Vekić.

Imaš li neke “favorite” među hrvatskim reprezentativcima?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Luka Modrić nije samo moj favorit, on je po mnogima najbolji igrač na svijetu! Naravno, moram spomenuti i našu legendu Davora Šukera, slavnog golgetera Brončanih iz Francuske.

Vatreni gostuju u Osijeku. Kakvu atmosferu možemo očekivati u Slavoniji?

– Osijek se uvijek pokazao kao poseban domaćin hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji. Ne samo da je stadion uvijek pun, već strast i poštovanje prema duhu reprezentacije ovdje ima posebno značenje. I na to smo ponosni. A posebno na to koliko vrhunskih hrvatskih nogometaša dolazi upravo iz Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među hrvatskim reprezentativcima ima dosta dobrih tenisača, imaš li informaciju tko je najbolji tenisač među nogometašima?

– O da, među Vatrenima ima mnogo dobrih tenisača, Perišić, Modrić, moj partner s ekshibicije iz Petrinje KovačićMandžukić

Svojedobno si zaigrala nogomet s ostalim poznatim hrvatskim tenisačima i tenisačicama u okviru jedne humanitarne akcije. Kakva si nogometašica i tko je najbolji nogometaš i nogometašica među tenisačima i tenisačicama?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Da, uvijek se radujem druženju s našim reprezentativcima, pogotovo kad je riječ o humanitarnim akcijama. Od tenisačica znam da je Belinda Bencic dobra u nogometu, ali ipak ja dolazim iz nogometne obitelji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.