Vekić preokretom ušla u glavni ždrijeb

Hrvatska tenisačica Donna Vekić kvalificirala se u glavni ždrijeb 2,44 milijuna USD vrijednog WTA turnira u kineskom Wuhanu, nakon što je u 2. kolu kvalifikacija svladala Njemicu Anniku Beck (WTA – 58.) sa 5-7, 6-1, 7-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vekić je do pobjede stigla velikim preokretom u odlučujućem setu, u kojem je njemačka tenisačica vodila sa 5-2, ali je s dva breaka i nizom od pet osvojenih gemova 18-godišnja Osječanka stigla do pobjede.

Hrvatska Fed Cup reprezentativka je u petak u 1. kolu kvalifikacija, također u tri seta (6-7, 6-2, 6-4), bila bolja od Ajle Tomljanović koja je u Wuhanu još uvijek nastupala pod hrvatskom zastavom.

Vekić će u Wuhanu biti jedina hrvatska predstavnica u glavnom turniru, a u 1. kolu čeka ju dvoboj sa 16. nositeljicom, Njemicom Andreom Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.