Vekić u suzama nakon prolaska na Wimbledonu: Ne mogu vjerovati da sam pobijedila

Foto: fah

Hrvatska tenisačica Donna Vekić (WTA – 21.) plasirala se u treće kolo Wimbledona svladavši Amerikanku Sloane Stephens (WTA – 39.) 4:6, 7:5, 6:4 nakon dva i pol sata igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vekić je do trećeg kola došla nakon nevjerojatnog preokreta, jer je gubila 1-0 u setovima i Stephens je vodila 5:2 u drugom setu.

– Svojoj sam ekipi govorila da je Sloane jedna od najboljih tenisačica na svijetu. Pokazala je to u ovom meču. Ne mogu vjerovati da sam pobijedila, kroz suze radosnice je rekla Vekić po završetku meča.

– Početkom drugog seta rekla sam sama sebi: “Pokušaj uživati”. Iako sam izgubila najbolji poen meča na početku trećeg seta, vaša me je podrška digla, poručila je gledateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.