Perišić u Hajduku? ‘Uskoro će završiti njegova noćna mora’

Foto: fah

Ivan Perišić blizu je odlaska iz Tottenhama i povratka u Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nema nikakvih naznaka da je Perišić dogovorio odlazak iz Tottenhama u ovoj fazi prijelaznog roka. U ovom trenutku Perišić nije Hajdukov igrač. Nije dogovorio dolazak u Hajduk i nikakva odluka nije donesena”, tvrdi Fabrizio Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju transferi.

“Perišićeva noćna mora u Premier ligi uskoro bi mogla završiti jer Tottenham priprema raskid ugovora s Hrvatom. Unatoč tome što je upisao više od 40 nastupa, veteran je izdržao lošu sezonu u Tottenhamu”, piše Daily Star.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.