Velike pohvale na račun hrvatskog igrača stižu iz Rome: ‘Kad već ne mogu uzeti Messija, doveo bih Ivana Rakitića’

Foto: fah

Sportski direktor Rome Monchi s novinarima je razgovarao o protivnicima u završnici Lige prvaka. Nažalost po Talijane Roma neće imati lagan posao, naime, u četvrtfinalu se susreće s moćnom Barcelonom, koja ove sezone igra sjajno, baš kao i Lionel Messi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Barcelona favorit protiv Rome?

“Ljudi vide Barcelonu kao favorita? Tako ih vidim i ja. Ali to ne znači da će proći dalje već da samo imaju više šansi”, rekao je Ramón Rodríguez Monchi. Novinari su sportskog direktora Rome upitali kojeg bi igrača uzeo iz vodeće momčadi španjolske lige, ako već ne može Lionela Messija?

“Mogu li imati više od jednog? Pa, obzirom da Messi nije opcija, uzeo bih Ivana Rakitića! U Barceloni postoji puno igrača koji su san svakog sportskog direktora, pa se jako teško odlučiti za samo jednog. Ali Rakitić ima stvarno odličnu sezonu”, pohvalio je sportski direktor Rome hrvatskog nogometaša, a prenosi Football Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monchi je, podsjetimo, prije sedam godina doveo Rakitića u Sevillu iz njemačkog Schalkea, za koji sada igra još jedan Vatreni – Marko Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.