Veliki uspjeh: Hrvatski tenisač Nikola Mektić i Austrijanac Alexander Peya na ATP finalu parova

Foto: fah

Hrvatski tenisač Nikola Mektić s partnerom Austrijancem Alexanderom Peyom osigurao je plasman na ATP završni finale parova, pa će Mektić po prvi puta igrati na spektaklu u londonskoj O2 Areni, potvrdio je ATP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mektić i Peya su plasman na turnir osam naboljih parova svijeta izborili nakon što je finsko-australska kombinacija Henri Kontinen/John Peers izgubila na turniru u Beču. Taj je poraz na finale uvrstio Mektića i Peyu, ali i južnoafričko-novozelanski par Raven Klaasen/Michael Venus koji su zauzeli posljednja dva mjesta za završni turnir u O2 Areni.

Mektić i Peya su ove sezone osvojili turnire u Madridu i Marakešu, ali je nastup 38-godišnjeg Peye na finalu koje počinje 11. studenoga još uvijek neizvjestan jer Austrijanac zbog ozljede lakta nije igrao od sredine kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.