Veliko priznanje za Ivana Rakitića: U konkurenciji Messija, Inieste, Piquea… on je odnio pobjedu

Foto: Twitter

Nakon što je gol Ivana Rakitića proglašen najljepšim u 2. kolu Lige prvaka on je imenovan dobitnikom ovogodišnje nagrade Premi Barca Jugadors za sezonu 2017/18.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je nagrada o kojoj odlučuju bivši igrači, a u obzir se uzima sve – ponašanje, fair-play, odnos prema klubu.

Konkurencija su mu bili Messi, Iniesta, Pique, Sergi Roberto, i Ter Stegen, ali Rakitić je ipak odnio pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čast mi je primiti ovakvo priznanje, nema ništa ljepše nego biti dio najboljeg kluba na svijetu”, rekao je Rakitić, koji je nagradu dobio zbog obazrivosti, skromnosti i racionalnoj naravi, te načinu na koji se prilagodio klubu i njegovoj kulturi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.