Veselin Vujović izjavama eliminirao sam sebe, pa sada kaže: “Ako ljudi ikad pročitaju bilo gdje da sam rekao nešto loše i protiv Hrvata i Hrvatske, neka znaju da je to laž”

Foto: fah

Veselin Vujović pomalo je uzrujan zbog svega što se pisalo, iako se radilo o prenošenju njegovih riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne bih htio ulaziti u prljave priče, ali samo želim poručiti ljudima koji vjeruju i koji me vole – a takvih je ovdje puno – da ako ikad pročitaju bilo gdje da je Vuja rekao nešto loše i protiv Hrvata i Hrvatske, neka znaju da je to laž. Garantiram da nikad neću reći ništa loše protiv naroda koji me je dočekao prijateljski, koji me cijeni, koji mi plješće. I to je sve što treba reći”, kaže Vujović za Sportske novosti.

“Ne znam zašto su se kolege uspaničile. Imam svoj posao, svoju situaciju. Znam samo tko god bude izabran u Hrvatskoj da mu neće biti lako, iskreno mu želim svu sreću ovog svijeta”, dodao je.

“Zlaja je promašio jedan bitan lob s krila protiv nas, dan prije je promašio penal… Puno detalja. Zlaja je dosad dijelio minute s Čupićem, čak i igrao manje, a ovdje je igrao svaku utakmicu 60 minuta u kontinuitetu i nije bio psihički spreman za utakmicu. Iako je on moj igrač, veliki igrač, to kažem bez upitnika. Spominjati umor u posljednjih pet minuta nema smisla, a kamoli posljednjih pet sekundi. To su stvari koje bi igrač u takvim situacijama odradio iz bolnice, a kamoli ne na terenu”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veselin Vujović velika je želja dobrog dijela hrvatskih medija, posebno je to došlo do izražaja nakon šokantnog poraza Hrvatske od Slovenije u borbi za 3: mjesto na svijetu, mnoge je oduševio način na koji je deset minuta prije kraja utakmice Vujović motivirao Slovence, nakon čega je uslijedio definitivni preokret i hrvatski poraz.

“Hrvati su u sportu poprilično bahati. Uvjereni su da su bolji od svih susjeda, a to se posebno odnosi na Slovence. Znam da je hrvatska javnost željela da preuzmem njihovu reprezentaciju, ali to nisu željeli i oni koji o tome odlučuju. Ja sam sada ‘Janez’. Osjećam se kao ‘Janez’”, rekao je Vujović i tako vjerojatno sam sebe eliminirao iz utrke za izborničku poziciju.  Koliko još šamara Hrvati moraju podnijeti da bi sami shvatili neke stvari?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.