Vida: ‘Nećemo se predati, naš cilj je proći skupinu i po to idemo’

Foto: HNS

Hrvatska je s 1:0 izgubila od Engleske u prvoj utakmici skupine D na Europskom prvenstvu. Strijelac jedinog gola bio je Raheem Sterling u 57. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Treba čestitati Engleskoj, bi li su danas bolji. Nećemo se predati, naš cilj je proći skupinu i po to idemo. Radili smo puno na tome da ne izlazimo puno, a onda kad smo se jednom otvorili, Englezi su nam zabili gol”, rekao je Vida.

“Znali smo kakva nas utakmica čeka i da su Englezi favoriti ovog prvenstva. Nismo dali svoj maksimum i to se vidi na kraju. Imali smo prilike koje nismo iskoristili kako treba, ali što je, tu je, idemo dalje. Ne bih rekao da imamo problem s realizacijom, dečki su sjajno raspoloženi na treninzima, čekamo pravi trenutak da krenemo s golovima. Osjećam zbog debija je sjajan, zahvala suigračima što su mi olašali”, dodao je Gvardiol nakon Vide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.