(VIDEO) ATP Masters – London: Naslov za Kontinena i Peersa

Foto: fah

Finac Henri Kontinen i Australac John Peers osvojili su naslov u parovima na ATP finalu u Londonu svladavši južnoafričko-američki par Raven Klaasen/Rajeev Ram s 2-6, 6-1, 10/8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvoboju debitanata na ATP finalu te petih i sedmih nositelja turnira najboljih osam parova svijeta slavili su Kontinen i Peers, koji su u londonskoj O2 Areni zabilježili svih pet pobjeda. Ovo im je peti osvojeni turnir u 2016. godini.

Večeras se u velikom finalu i borbi za prvo mjesto na ATP ljestvici bore Andy Murray i Novak Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.