(VIDEO) Barcelona u “šarenom” sastavu odigrala 0:0 kod “fenjeraša” Huesce, Rakitić nije igrao

Foto: Twitter

U dvoboju 32. kola Primere lider Barcelona je u “šarenom” sastavu odigrala 0-0 kod “fenjeraša” Huesce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barca je ovu utakmicu započela u pričuvnom sastavu, bez najvećih zvijezda koje je trener Valverde odlučio odmarati za utakmicu Lige prvaka s Manchester Unitedom u utorak. Tako su od prve minute zaigrali Todibo, Murillo, Wagué, Aleña, Vidal, Puig, Malcom, Boateng i Dembélé.

Ranije je Espanyol kod kuće dobio Alaves s 2-1. Pedrosa (19) i Laguardia (47ag) su pogodili za domaćina, a Calleri (56) za Alaves.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barca vodi s 74 boda, a Huesca je zadnja s 25, pet bodova od “spasa”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.