(VIDEO) Bečka Austrija uoči europskog ogleda protiv Rijeke upisala uvjerljivi poraz

Foto: fah

Idući suparnik Rijeke u Europskoj ligi, bečka Austrija upisala je poraz 0-3 na gostovanju kod Sturma u susretu 11. kola austrijskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove za Sturm, koji je ovom pobjedom preuzeo vodstvo na ljestvici, zabili su Deni Alar (27, 56) i Kadri Mohammed (30-ag). Pobjeda momčadi iz Graza je mogla biti i uvjerljivija no Alar je u prvom poluvremenu promašio kazneni udarac.

Očajno izdanje Austrije zaokružio je Felipe Pires koji je u posljednjim trenucima susreta zaradio crveni karton.

Austria je igrala u sastavu Pentz – Klein, Kadiri, Serbest, Martschinko (od 20. Salamon) – Holzhauser – Tajouri (od 75. Friesenbichler), Prokop (od 60. De Paula), Alhassan, Pires – Monschein

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sturm vodi na ljestvici sa 25 bodova, RB Salzburg je drugi sa 24 boda, Rapid ima 19, a Austrija je četvrta sa 18 bodova.

Utakmica između Austrije i Rijeke je na rasporedu 19. listopada u Beču. U drugom susretu sastaju se Milan i AEK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dva kola Milan vodi na ljestvici skupine D sa šest bodova, AEK ima četiri, Austrija jedan bod, dok je Rijeka posljednja bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.