(VIDEO) Bespotrebna galama: Lionel Messi uzeo tabletu tijekom utakmice, no, bila je to glukoza!

Foto: Snimka zaslona

Gdje su kamere tu je, naravno, i najbolji nogometaš svijeta  Lionel Messi, koji, kako se to ponekad pretjerano kaže, ne može ni na spavanje bez medijskog nadzora. Tako ga kamere prate i na utakmicama, što nije teško s obzirom koliko kamera prenosi utakmice Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna takva u desetoj minuti utakmice Lige prvaka Barce protiv grčkog Olympiacosa uhvatila je Messija kako uzima tableticu iz štucne te je stavlja u usta. Naravno, kako to već ide, društvene mreže brujale su kako se radi o dopingu, međutim, Marca donosi priču, riječ je o glukozi.

“Ne znam je li popio tabletu glukoze. Ako zbog toga zabija golove, neka ih uzme što više. No znam da igrači ponekad uzimaju tabletice glukoze tijekom utakmica”, rekao je Barcelonin trener Ernesto Valverde poslije pobjede protiv grčkog prvaka. Drugim riječima, veliki Leo, koji je u europskim utakmicama zabio 100 golova, nije uzeo ništa nedozvoljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nadam se da će već ove sezone dostići brojku od 200 golova“, poručio je kroz šalu trener Barce i dodao:

“Ma te brojke samo potvrđuju ono što mi gledamo svaki dan, on ruši rekorde za koje su svi mislili da neće biti srušeni. I radi to već dugo, konstantno ruši granice.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.