(VIDEO) Bolji i od Messija: Cristiano Ronaldo ponovno ruši rekorde u Ligi prvaka

Foto: fah

Real Madrid natrpao je mrežu ciparskog APOEL-a u 5. kolu grupne faze Lige prvaka. Prekrasan pogodak zabio je i hrvatski reprezentativac Luka Modrić, no, opet je Cristiano Ronaldo bio u prvom planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, večeras je u Nikoziji upisao 27. asistenciju u zadnjih desetak godina, radi se o još jednom rekordu Lige prvaka koji je srušio portugalski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je zabio tri pogotka u prvom dijelu, u sudačkoj nadoknadi prvog dijela Real je krenuo u svoju prepoznatljivu kontru. Loptu je primio Ronaldo te se sjajno lažnjakom oslobodio protivničkog igrača, bilo je to kod vodstva od 3:0, nakon čega je odlično dodao Francuzu Benzemi koji je lako pogodio prazan gol za povećanje vodstva. Ronaldo je reagirao za njega dosta nesebično s obzirom kako je i sam bio u sjajnoj poziciji.

U drugom poluvremenu Portugalac je u 48. minuti postigao prekrasan gol i to glavom nakon asistencije Brazilca Marcela. Tim pogotkom Real je poveo 5:0.  Tri minuta kasnije Portugalac je iskoristio brojne nesporazume u obrani APOEL-a i s 20-tak metara je poentirao za svoj drugi, Realov šesti, gol na utakmici.

Podsjetimo, to su ujedno bili 17. i 18. golovi Ronalda ove kalendarske godine u Ligi prvaka, što nije uspjelo čak ni Lionelu Messiju. Portugalac je za Real zabio 98 golova u Ligi prvaka, ni to nije uspjelo niti jednom igraču, za jedan klub, u najjačoj ligi na svijetu. Lionel Messi zabio je gol manje za Barcelonu. Messi će već sutra imati priliku stići, pa i prestići Ronalda. Tada Barca igra svoj meč Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.