(VIDEO) Džeko napravio skandal usred utakmice: Vikao treneru ‘Jesi li normalan’

Foto: snimka zaslona

Edin Džeko napravio je pravi skandal na terenu, naime, poludio je na trenera Rome Luciana Spallettija tijekom utakmice protiv Pescare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spalletti ga je pri vodstvu Rome 4:0 odlučio izvaditi iz igre, na što je ovaj poludio.

Džeko je poludio i pri izlasku s terena psovao treneru i pitao ga “Jesi li normalan”. Čak nije ni sjeo na klupu za rezervne igrače, već je otišao izravno u svlačionicu.

“I bolje što nije došao na klupu… Bilo me je strah, Džeko je ogroman dečko”, našalio se Spalletti nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Džeko se vrlo vjerojatno ljuti jer je u borbi za najboljeg strijelca Serie A. Sada je na čelu liste s 25 golova, koliko je zabio i napadač Torina Andrea Belotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.