(VIDEO) Eurokup: Darušafaka i Lokomotiv u polufinalu

Foto: Twitter

Košarkaši turske Darušafake postali su prvim polufinalistima ovogodišnjeg izdanja Eurokupa, nakon što su i u drugoj utakmici četvrtfinala, odigranoj u petak u Podgorici, pobijedili Budućnost sa 78-71, a pridružio im se i ruski Lokomotiv koji je sa slavio na gostovanju kod Gran Canarije sa 80-59.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostala dva dvoboja odluka o polufinalistima past će u odlučujućoj, trećoj utakmici.

Ruski Zenit izborio ju je pobijedivši talijansku Reggio Emiliju sa 91-77. Talijani su prvoj utakmici slavili sa 75-61, a bit će domaćini i u trećem dvoboju koji je na rasporedu u srijedu, 14. ožujka.

Tad će se za mjesto u polufinalu boriti i ruski Uniks koji je u Kazanju svladao njemački Bayern sa 80-73. Bavarci će biti domaćini u odlučujućoj utakmici, a u prvom dvoboju odigranom u Muenchenu slavili su sa 83-75.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik četvrtfinala Zenit – Reggio Emilia u polufinalu ide na Lokomotiv, dok boljeg iz obračuna Uniks – Bayern u polufinalu čeka Darušafaka.

Eurokup – četvrtfinale
Budućnost – Darušafaka 71-78 (0-2)
Uniks – Bayern 80-73 (1-1)
Gran Canaria – Lokomotiv 59-80 (0-2)
Zenit – Reggio Emilia 91-77 (1-1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.