(VIDEO) Evo što je nakon pobjede poručio presretni Kek…

Foto: fah

Rijeka je svladala trećeplasirani Osijek 2:0 (1:0) pogocima Bezjaka i Andrijaševića iz kaznenih udaraca. Sada je zahvaljujući porazu Dinama u Koprivnici stvorila osam bodova prednosti pred Zagrepčanima, šest utakmica prije završetka prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Čestitke igračima da su šesti put ove sezone pobijedili jednu od najboljih ekipa u ligi u jednoj kvalitetnoj utakmici. Šteta što nismo realizirali silne prilike. Smogli smo snage da privedemo utakmicu kraju. Opet, jedan od odlučujućih trenutaka bio je da kada smo se malo zatresli, zaorilo se s tribina i ta sinergija je rezultirala važnom pobjedom. Publika je bila fenomenalna”, rekao je Matjaž Kek nakon pobjede protiv Osijeka.

”Ovo je jedan korak naprijed. Razumijem euforiju na tribinama, ali moraju svi razumjeti da trener zna da je 18 bodova u igri i daleko od toga da je nešto riješeno. Moramo ostati koncentrirani jer nas već za četiri dana čeka teška utakmica. Neka igrači uživaju u ovom trenutku”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.