(VIDEO) Fanatični obožavatelji ne daju Messiju mira ni na odmoru

Foto: Twitter

Najbolji svjetski nogometaš, zvijezda Barcelone i agrentinske nogometne reprezentacije, Lionel Messi, nema mira čak ni na odmoru, a jako se brzo približava  početak španjolske nogometne lige i Lige prvaka za koju genijalni nogometaš mora biti spreman.  Katalonci ništa ne prepuštaju slučaju. Barca brani naslov u Primeri i napada Ligu prvaka, koju želi preoteti od madridskog Reala i najvećeg rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leo Messi se trenutno odmara na Ibizi, no, i na ljetovanju su ga pronašli brojni obožavatelji, nije se uspio od njih sakriti čak ni na svojoj skupocjenoj jahti. Naime, jedan je obožavatelj toliko je poludio za Messijem da je skočio u more i doplivao do jahte, kako bi ga vidi, kako bi se eventualno s njim fotografirao.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Nažalost po Messija to je cijena slave, a ona je uvijek velika, skoro onoliko koliko su veliki ugovori koji Messiju osiguravaju ljetovanja na skupocjenim jahtama. Jedno bez drugog ne ide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.