(VIDEO) Gradonačelnik Varaždina Čehok nakon dočeka Daliću: ‘Pokazali smo da nas dobro ujedinjuje, oni zavidni i bezobrazni ne smiju nam pomutiti slavlje’

Foto: fah

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Dalić, nakon veličanstvenog uspjeha s Vatrenima u Rusiji i nakon spektakularnog dočeka u Zagrebu, pred oko pola milijuna Hrvata, vratio se i u Varaždin, gdje mu je priređen zaista fenomenalan doček. Na dočeku je pjevao i popularni glazbenik Marko Perković Thompson, koji je otpjevao tri pjesme, a nakon svake veliko mnoštvo skandiralo je ‘hoćemo još.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thompson je, za razliku od organizatora u Zagrebu, sjajno primljen u Varaždinu, zapravo od svih, uključujući i gradonačelnika Ivana Čehoka, koji je rekao kako veliki uspjesi još od starih Grka ujedinjuju jednu naciju, zato su oni kako kaže, imali i olimpijade.

Na pitanje je li Dalić ujedinio cijelu Hrvatsku Čehok je odgovorio kako sigurno je, no, ‘‘ima onih koji će, naravno, biti bezobrazni, pa i nepristojni, rekao bih malo i zavidni na svemu, međutim, ne treba nam to pomutiti, poremetiti veselje. Mi smo pokazali da nas dobro ujedinjuje, bilo bi dobro da se na neki način ujedinimo oko dobrih stvari bez obzira na političke preferencije ili ideološke sukobe”, kazao je u TV Bujici Ivan Čehok.

Naravno, gradonačelnik Varaždina nije mogao izbjeći pitanje o Zlatku Daliću, koga smatra svojim prijateljem, koji je puno dao za varaždinski sport  O samom dočeku: ”To je nevjerojatno, to je ono što nam je trebalo. Ovo je bila jedna erupcija oduševljenja, radosti i ponosa Varaždinaca. Zlatko Dalić je jedan od nas, nama je drago što je postao izbornik….”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je za Vas Zlatko Dalić?

”On je moj prijatelj, riječ je o jednom nevjerojatnom spoju, malo kad su se u jednoj osobnosti spojile tako različiti karakteri, dakle, s jedne strane poniznost, skromnost, a s druge strane nevjerojatan stvaralački naboj i optimizam. Dalić je to uspio prenijeti na našu repku To je nevjerojatno, to je ono što nam je trebalo….’‘, poručio je Čehok iz Varaždina, koji je nekoć davno bio i glavni grad Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.