(VIDEO) Hajduk u Koprivnici traži put za bijeg s dna ljestvice: ‘Želimo igrače maknuti odavde, da budu što više zajedno’

kopić
Foto: fah

Nogometaši Hajduka ove subote od 18:30 gostuju kod Slaven Belupa u važnoj utakmici za bijeg s dna ljestvice. Radi se o šestom kolu Prve hrvatske nogometne lige. Hajduk u prvih pet kola ne zna za pobjedu, a uoči polaska u Koprivnicu, na neugodno gostovanje kod Slavena, pred novinare je izašao trener Željko Kopić. Kopić je, podsjetimo, nakon debakla od Gorica na Poljudu ponudio ostavku, no, klub ostavku nije prihvatio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Čeka nas defenzivno organizirana ekipa koja će nastojati ulaziti u brze kontranapade. Bit će ovo zahtjevna utakmica i zato moramo biti na najvišoj mogućoj razini kako bi došli do pobjede. I ovaj tjedan smo iskoristili kako bi kroz razgovor analizirali cjelokupnu situaciju. U Zaprešiću smo imali izrazitu dominaciju, ali nismo na koncu došli do pobjede. Nakon toga odradili smo dobar tjedan, imamo napokon kvalitetne uvjete za rad što se tiče trenažnog procesa što je također podiglo atmosferu u ekipi i zbog toga očekujem našu dobru predstavu u Koprivnici”, rekao je trener Hajduka.

Strpljenje navijača je pri kraju, traže ostavku Uprave, no, od toga za sada ništa. Hajduk u prvih 5. kola, kako smo rekli, još nije osjetio slast pobjede, kako takvu poraznu činjenicu komentira Kopić?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Zato sam i rekao da jako puno razgovaramo. U Zaprešiću je velik dio ekipe zaista odreagirao na pravi način, sigurno da tu ima prostora za napredak, ali kroz taj razgovor je većina igrača svjesna svega i vjerujem da će biti motivirani za trijumf. I meni je dodatni motiv što igram tamo gdje sam bio trener dvije i pol godine, želim da ostavimo dobar dojam.”

Trener je objasnio zašto Hajduk već danas putuje prema Koprivnici?

”Postoji više razloga, jedan je što je dosta dug put do Koprivnice, zadnji put su se igrači umorno osjećali nakon cjelodnevne vožnje. Želimo ih maknuti odavde da budu što više zajedno i pripremimo utakmicu na najbolji način.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk se iz krize može izvući samo pobjedama, grčevita borba za bod, koju su navijači gledali u Zaprešiću prije nekoliko dana, dakako, nije razina prvog prvaka slobodne Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.