(VIDEO) Hrgović nakon borbe poručio: ‘Nadam se da ću uskoro dobiti priliku opet pokazati koliko mogu’

Foto: snimka zaslona

Najbolji hrvatski boksač u teškoj kategoriji 26-godišnji Filip Hrgović ostvario je i osmu pobjedu u profesionalnoj karijeri u isto toliko nastupa nakon što je nokautom u prvoj rundi pobijedio Amerikanca Grega Corbina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Hrgović će sasvim sigurno znatno popraviti svoj položaj na svim svjetskim rang listama na kojima je na visokom devetom mjestu na WBA i 12. na IBF ljestvici, a još nema renking na WBO i WBC ljestvicama.

“Žao mi je što nije duže trajalo. Ali, tako to bude u boksu. Rekao sam i prije borbe da nije bitno koliko jako udarim, već da dobro pogodim. Krenuo je prema meni i u tom sam trenutku uputio udarac, dvostruka sila se poklopila. Za mene je super završilo, za njega baš i nije”, poručio je fanovima u Washingtonu, prenosi RTL. 

“Ovo je nešto posebno, ljudi vole boks, atmosfera je odlična, na ulici, u gradu… Radujem se budućim borbama ovdje”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Corbin je sjajan borac i hvala mu što je prihvatio ovaj izazov. Hvala Americi za ovu priliku, drago mi je što sam imao priliku boriti se ovdje. Ali, niste imali vremena vidjeti najboljeg Filipa Hrgovića. Nadam se da ću uskoro moći opet pokazati koliko mogu i već sam rekao, spreman sam boriti se bilo kad, bilo gdje i protiv bilo koga.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.