(VIDEO) Hrvati već osvojili Trg pobjede u Kalinjingradu: Sjajna atmosfera, pjevaju se Thompsonove pjesme…

Foto: Snimka zaslona

Hrvatski navijači, prema pisanju Sportskih novosti, zauzeli su svoje ”pozicije” na Trgu pobjede, radi se o centru Kalinjingrada, grada u kojem će Vatreni sutra od 21 sat odigrati svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu. Protivnik – reprezentacija Nigerije. Spomenimo kako HNS u nedjelju otvara ii Fan zonu u Moskvi…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

I dok Hrvata ima te još uvijek dolaze Nigerijaca nema puno, Sportske pišu o ”čak” četiri Nigerijca, koji su ”sramežljivo sjedili u jednom restoranu” te se čudili hrvatskim navijačima koji su već sada u centru Kalinjingrada. Očekuje se da će Hrvata na samoj utakmici biti najmanje 3000, a dolaze iz svih dijelova Hrvatske i dijaspore.

Pjevaju se hrvatske pjesme, a pogotovo pjesma popularnog Marka Perkovića Thompsona – Lijepa li si, koja je postala neslužbena himna hrvatske reprezentacije i navijača koji prate Vatrene. Atmosfera je, naravno, sjajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video: Sportske novosti/Tom Dubravec

Atmosfera je, dakle, i više nego dobra, očito da navijači ne mare previše za provokacije kojima je posljednjih dana izložena hrvatska reprezentacija te ponajprije kapetan Vatrenih Luka Modrić. Kad lopta krene s centra ostaju samo igrači i njihovi navijači kako na tribinama tako i diljem svijeta, podvale se zaboravljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video: Sportske novosti/Boris Kovačev

 Video: Hina

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.