(VIDEO) Hrvatska noć u Cardiffu: Javili se Modrić i Kovačić, ogrnuti hrvatskom zastavom primili pehar pobjednika!

Foto: Twitter

Nitko kao Luka Modrić, kao što niti jedan klub nije poput Reala. Kraljevski klub i Luka Modrić ponovno su na krovu Europe, drugi put uzastopno. Ono što je kapetan hrvatske reprezentacije napravio s Realom niti jedan Hrvat nije uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Cardiffu je hrvatski veznjak, kako smo spomenuli, drugu godinu za redom, treći put ukupno, osvojio veliki pehar s ušima, kako pokal Lige prvaka nazivaju nogometaši, novinari, treneri ali i navijači.  Real je svladao Juventus 4:1, sjajnu noć Hrvata upotpunio je neviđenim pogotkom Mario Mandžukić u dresu Juventusa. Mandžo je zabio škaricama i tako po tko zna koji put potvrdio klasu, nažalost, po Juve nije bilo dovoljno. Real je daleko bolji, barem je to večeras bio, posebno u drugom dijelu utakmice kad je Juve ostao bez snage, ili je barem tako izgledalo.

Nakon velike pobjede, novog velikog slavlja Reala, javio se kapetan Vatrenih Luka Modrić, naravno, presretan.

“Što reći, ovo je prekrasan osjećaj. Mislim da smo bili fenomenalni, osobito u drugom poluvremenu. U zadnja tri finala ovo je bila naša najbolja utakmica, bili smo izvanredni. Emocije su na vrhuncu, moramo biti ponosni, ušli smo u povijest ovog natjecanja i sada moramo uživati”, rekao je Luka Modrić za HRT. Hrvatski kapetan veliki pehar Lige prvaka primio je ogrnut u hrvatsku zastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, u drugom dijelu Real je ”samljeo” Juventus, a Luka Modrić je bio asistent Cristianu Ronaldu.

“U drugom poluvremenu smo počeli smo igrati našu igru, zaigrali smo agresivnije i s više pritiska i zabili tri lijepa gola. Izvanredno!”, zaključio je Luka Modrić.

Iz svlačionice Reala javio se i Mateo Kovačić, još jedan hrvatski nogometaš u kraljevskom dresu, koji, nažalost, nije igrao, već je sjedio na klupi, ali koji je također poput Luke primio medalje te pehar ogrnut u hrvatsku trobojnicu.

“Ušli smo u povijest”, napisao je Kovačić uz fotografiju s peharom. I doista.

Foto: fah
Foto: fah

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.