(VIDEO) Hrvatski juniori traže put do medalje u Češkoj!

Europsko juniorsko prvenstvo u veslanju održat će se 23. i 24. svibnja u češkim Račicama. Na stazi koja je ugostila Svjetsko seniorsko prvenstvo 1993. godine i Svjetsko juniorsko prvenstvo 2010. godine nastupit će sedam hrvatskih posada u kojima će veslati ukupno 18 veslačica i veslača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U rimen disciplinama predstavljat će nas dva četverca. U četvercu s kormilarom nastupit će Juraj Herenda, Marin Maletić, Matija Milin, Leon Mikulić i kormilar Tomislav Bašić. U disciplini četverca bez kormilara nastupiti će Tino Maružin, Matia Poljak, Filip Jurina i Tomislav Kurtoić.

U ženskim skul disciplinama veslati će Teuta Lea Stojaković u samcu te Julia Ivy McCullough i Marina Kaić u dvojcu na pariće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četverac na pariće veslati će Niko Dunkić, Leon Bulić, Patrik Farkaš i Andrija Šupe, dvojac na pariće Stipe Trojanović i Teo Padovan, a samac Tomislav Čanić.

Natjecanja započinju eliminacijskim utrkama u subotu ujutro dok su finalne utrke na rasporedu u nedjelju. Utrke možete pratiti na portalu worldrowing i službenoj stranici regate te na facebook stranici HVS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.