(VIDEO) Hrvatski stručnjak Branko Ivanković ipak ostao bez finala azijske Lige prvaka

Foto: Twitter

Iranski prvoligaš Persepolis, kojeg vodi hrvatski stručnjak Branko Ivanković, nije se uspio plasirati u finale azijske Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Persepolis je u uzvratnom susretu polufinala odigrao 2-2 protiv saudijskog Al Hilala i nije uspio nadoknaditi poraz 0-4 iz prve utakmice.

Ivankovićev sastav je vodio 1-0 i 2-1, ali su gosti oba puta uspjeli izjednačiti. Oba gola za Perspolis zabio je Godwin Mensha (16, 61), dok je dvostruki strijelac za Al Hilal bio Omar Kharbin (30-11m, 76).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje utakmice igrane su na neutralnim terenima zbog napetih političkih odnosa između Irana i Saudijske Arabije. Tako se prva utakmica igrala u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a uzvrat je bio u Omanu. Persepolis i Al Hilal igrali su međusobno i u skupini, a obje utakmice završile su bez pobjednika (1-1, 0-0).

Saudijskom klubu je ovo šesti plasman u finale azijske LP, a do sada je dva puta slavio (2000, 1991).

U srijedu je na rasporedu uzvratni susret između japanske Urawe Reds i kineskog Shanghai SIPG-a. Prva utakmica je završila 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.