(VIDEO) I nakon odlaska najboljeg igrača Mamić najavio još jači Dinamo: ”Naš trener je možda i najbolji u ovom dijelu Europe”

Foto: Snimka zaslona

Dinamo je u zimskom prijelaznom roku ostao bez španjolskog reprezentativca Danija Olma, no, iz Maksimira i nakon odlaska uvjerljivo najboljeg igrača poručuju kako će biti još jači. Sudeći prema rezultatima u nastavku sezone, porazu u Rijeci te Osijeku, malo vjerojatno, no, tek će ljeto i kvalifikacije za Ligu prvaka pokazati pravu snagu ovog Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Maksimiru je Dinamo predstavio posao koji je uspio napraviti tijekom zimskog prijelaznog roka, jedan smo posao već spomenuli, u Bundesligu je otišao Olmo, neki su igrači produžili ugovor, neki su došli…

Standardni lijevi bek Dinama, Marin Leovac, potpisao je novi ugovor s Modrima do 2022. godine, jednako kao i Nikola Moro, dok je Petar Stojanović ugovor potpisao do 2024. godine. Mario Ćuže dobio je također nove ugovore.

Dinamov glasnogovornik i bivši novinar Jutarnjeg lista Alen Lesički kazao je kako zbog obveza nisu danas nazočni Lirim Kastrati koji na ljeto stiže iz Lokomotive, baš kao i njegov suigrač Fran Karačić. ”Za par mjeseci s nama će biti i Stefan Milić, a prije dva tjedna proslavili smo produženje ugovora s kapetanom Arijanom Ademijem“, rekao je Lesički.  Recimo kako je od novih igrača prvi predstavljen 18-godišnji Argentinac Matias Godoy, nakon njega i dosadašnji kapetan mlade momčadi Arsenala Robbie Burton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je poseban dan za Dinamo. Ovim pokazujemo ideju kluba i našu strategiju. Do ovog smo došli mukotrpnim radom”, poručio je sportski direktor Dinama Zoran Mamić, koji je najavio još jedno iznenađenje, no, zasad mu ne može otkriti ime.

“Potpisali smo još jednog mladog igrača iz velikog europskog kluba. Čekamo da se završi papirologija pa ćemo i to objaviti. Oni dolaze ovdje u miru se razviti po uzoru na Olma. Treba im dati vremena, ne treba im stavljati pritisak”, kazao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić se osvrnuo na planove Dinama u budućnosti te je najavio da će Dinamo biti još jači. Najavio je Mamić da će Dinamo osvježiti kadar na četiri ili čak pet pozicija u momčadi, no, sve uz dogovor s trenerom Nenadom Bjelicom. ”Naš trener, koji je možda i najbolji u ovom dijelu Europe, nije zaboravio svoj posao. Nema straha”, poručio je Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.