(VIDEO) Impresivni potezi: Čudo od djeteta zabilo 92 koša u jednoj utakmici

Foto: snimka zaslona

LaMelo Ball, 15-godišnja zvijezda srednjoškolske momčadi Chino Hill, zabio je nevjerojatna 92 koša u pobjedi 146-123 protiv Los Ososa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda vam to nije dovoljno impresovno no on je samo u drugom poluvremenu Ball utrpao 63 koša, u posljednjoj četvrtini čak 41, a valja napomenuti da četvrtina traje osam minuta.

Za dva poena LaMelo je šutirao 30 od 39, za tri sedam od 22, a sa slobodnih bacanja imao je 11 od 14. U prvom poluvremenu zabio je 29 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudesna predstava novog LeBrona došla je nakon poraza od Oak Hilla čime je prekinuta nevjerojatna serija Chino Hillsa od 60 uzastopnih pobjeda.

No, ovo nije izdvojen slučaj u njegovoj igri jer ovesezone iz utakmice u utakmicu oduševljava navijače, a samo jedan od dokaza je i ovaj koš sa sredine terena u prosincu prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.