(VIDEO) Ivan Rakitić nakon derbija na Camp Nou: ”Bila je ovo izjednačena utakmica, ponosan sam na svoju momčad”

Foto: fah

Na Camp Nou odigran je 243. El Clasico, nažalost, bila je to utakmica bez golova, a derbiji Barcelone i Reala rijetko tako završavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Barcelonu je od samog početka zaigrao i Ivan Rakitić, dok je kapetan Vatrenih, Luka Modrić, igrao tek zadnjih desetak minuta u dresu Reala te sa nekoliko dodavanja pokazao kako je još uvijek ponajbolji veznjak na svijetu.

Kako smo već pisali hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić rekao je kako je zadovoljan remijem svoje Barcelone i Real Madrida, no da je njegovoj momčadi nedostajalo zadnje dodavanje za postizanje gola koji bi značio pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je ovo izjednačena utakmica, nedostajao nam je kvalitetan zadnji pas za zabiti gol, no jako sam zadovoljan i ponosan na svoju momčad”, kazao je 31-godišnji hrvatski reprezentativac nakon remija na Camp Nou, nakon kojeg su oba kluba ostala poravnata, s istim brojem bodova, na ljestvici, dakle, 36.

”Bilo je teško pronaći rješenja…”

“Trebali smo biti malo mirniji no bilo je teško pronaći rješenja. Oni su u prvom poluvremenu stizali pred naš gol i nabacivali loptu, nije se bilo lako braniti. No nakon toga smo mi imali prilike. Bila je naporna utakmica pa je bod zasluženo osvojen”, rekao je Rakitić, koji je prokomentirao činjenicu da je Real u 18. minuti tražio kazneni udarac zbog navodnog prekršaja hrvatskog nogometaša na braniču Raphaelu Varaneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svatko gura na svoju stranu. Normalno”, poručio je hrvatski reprezentativac.

Nakon drugog poluvremena sve je ostalo kao na početku, mreže su mirovale?

“Kako je vrijeme prolazilo bilo nam je sve bolje na terenu. U drugom dijelu smo osjetno napredovali. Kada smo trebali zbiti redove, zbijali smo ih”, zaključio je Ivan Rakitić, koji je očito ponovno povratio povjerenje trenera Barcelone Valverdea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.