(VIDEO) Kako su Hrvati Ivan Perišić i Niko Kovač srušili Crvenu zvezdu: ”Možda smo mogli postići još koji gol’

Foto: fah

U skupini B Lige prvaka slavni Bayern, kojeg vodi hrvatski trener, Niko Kovač, u Muenchenu je svladao beogradsku Crvenu zvezdu s 3-0.  Rutinska pobjeda Kovačeve momčadi, iako se srpski prvak dobro držao dobrim dijelom susreta, no, tome usprkos pobjeda Bavarca niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, goste su domaćini otvorili pogotkom u 34. minuti koji je zabio Francuz Coman na asistenciju hrvatskog reprezentativca, Ivana Perišića, koji je odigrao solidnu utakmicu i dobio je pravu priliku od bivšeg hrvatskog izbornika. Na 2:0 za Bayern je zabio Robert Lewandowski u 80. minuti, da bi Mueller postavio konačnih 3-0. Ivan Perišić igrao je od početka te je zamijenjen u 66. minuti.

Nakon što su Bavarci, u hrvatskoj režiji, srušili beogradski klub, srbijanski su mediji uglavnom fokusirani na tu činjenicu. Primjerice, kad je Bayern poveo jedan dio srpskih medija je napisao da su Nijemci na asistenciju Hrvata poveli protiv srpskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije rutinske i zaslužene te uvjerljive pobjede hrvatski trener, Niko Kovač, bio je, naravno, zadovoljan.

Zadovoljan sam rezultatom. Ovo je početak natjecanja, igrate kod kuće, morate pobijediti. Crvena zvezda se stvarno borila, bila je motivirana i bila nam je tvrd orah, ali možda smo mogli postići još koji gol te uvjerljivije pobijediti. Znali smo da će se Zvezda dobro boriti, da će se fokusirati na kontre, imali smo kontrolu i nismo dopustili Zvezdi da se razmaše po terenu. Perišić i Coutuinho su se kasnije priključili i trebat će vremena da se uklope u momčad. Bit će oni još puno bolji”, kazao je hrvatski strateg nakon što je očekivano srušio Crvenu zvezdu na Allianz Areni.

Kovač se kratko osvrnuo i na iznenađujući remi Olympiakosa i Tottenhama u Pireju, što je iznenađujući rezultat s obzirom kako je Tottenham ipak europski doprvak.

”Malo sam gledao utakmicu u Pireju, svi znamo koliko je tamo teško igrati. Čekat će nas i Crvenu zvezdu teška utakmica u Grčkoj”, zaključio je trener Bayerna i bivši hrvatski izbornik Niko Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.