(VIDEO) Koronavirus ušao i u tenis, zaražen prvi tenisač: ”Već sam tjedan dana u izolaciji, pazim na sebe i slijedim liječničke upute”

Foto: Twitter

Pandemija koronavirusa, nažalost, posve je paralizirala sport, brojni sportaši su pozitivni na opasni virus, sve ih je više, a neke velike trenere virus je već pokosio. Covid-19 ušao je i u svijet tenisa. Prvi koji je to javno kazao je 20-godišnji Brazilac Thiago Seyboth Wild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ljudi, testirao sam se i pozitivan sam. Već sam tjedan dana u izolaciji, pazim na sebe i slijedim liječničke upute. Slušajte stručnjake, ostanite doma i čuvajte se”, poručio je mladi brazilski tenisač.

Podsjetimo, 20-godišnji Brazilac skrenuo je na sebe pažnju na turniru u Rio de Janeiru. Thiago Seyboth Wild je s wild-cardom prošao Fokinu da bi ispao od hrvatskog tenisača Borne Ćorića, bilo je to prije mjesec dana, tako da vjerojatno opasnosti po hrvatskog tenisača u tom meču nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon turnira u Riju Thiago Seyboth Wild je na sljedećem turniru stigao do svog prvog naslova, naime, bilo je to 1. ožujka u Santiagu, u finalu je pobijedio Caspera Ruuda… Nedugo nakon toga sport je polako počeo stajati, da bi sada sve stalo.

Kad smo spomenuli da je u tenis ušao koronavirus recimo da se to dogodilo već ranije. Naime, odgođen je Roland Garros, prije toga i turniri iz masters serije…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.