Ivica Kostelić o potresnim trenucima: ‘Supruga je imala sreće, majke koje nisu imale djecu pokraj sebe sigurno su se više uplašile’

Foto: Tomislav Može/ Stephan Bednaic

Obitelj Ivice Kostelića postala je bogatija za dvije nove članice, Elin i Ivica Kostelić postali su roditelji dvije curice, nakon što je supruga našeg najtrofejnijeg skijaša u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet je donijela blizanke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Sve je bilo u redu, porođaj je bio prirodan, bez carskog reza. No zbog trenutačnog stanja nisam mogao prisustvovati porođaju niti ih posjetiti u bolnici. To je bilo drukčije nego inače, ali tako je kako je”, rekao je za magazin Story Ivica Kostelić čije su supruga i djevojčice kući stigle prošle nedjelje, nakon što je Zagreb pogodio razorni potres, u kojemu je oštećena i bolnica u Petrovoj.

Elin i blizanke bile su u zagrebačkoj bolnici koja se trebala evakuirati te je, kao i druge majke, kraće vrijeme čekala u dvorištu. Ipak, nije trebalo dugo da po njih dođe i Ivičina majka Marica, a onda je s obiteljskog imanja u Sobočanu pokraj Kloštar Ivanića stigao i sportaš.

“Supruga je dobro. Bila je malo uplašena, ali to je normalno. Imala je sreću što su u tom trenutku kada je počela evakuacija bebe bile uz nju. Sigurno su se druge majke još više uplašile ako s njima nisu bila njihova djeca”, ispričao je Ivica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.