(VIDEO) Košarkaši Efesa, koje vodi hrvatski trener Velimir Perasović, propustili veliku priliku protiv Olympiakosa za Final Four Eurolige

Foto: fah

Veliku priliku za plasman na Final Four propustili su košarkaši Anadolu Efesa, kojeg vodi Velimir Perasović, jer su pred svojim navijačima u Istanbulu dopustili grčkom Olympiakosu da ih pobijedi u četvrtoj utakmici četvrtfinala doigravanja sa 74-62 te izbori petu, odlučujuću utakmicu koja će biti odigrana u utorak, 2. svibnja, u Pireju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Turska momčad je odlično počela utakmicu i do 12. minute izgradila 13 koševa prednosti, ali se ona polako počela topiti i već početkom treće četvrtine gosti su preuzeli kontrolu te čvrstom obranom došli do potpunog preokreta. Efes je u posljednjoj četvrtini uspio ubaciti tek osam poena, Jayson Granger je sa 17 koševa bio jedini domaći igrač sa dvoznamenkastim učinkom.

Foto: fah

Olympiakos je do pobjede vodio Vassilis Spanoulis sa 18 koševa i četiri asistencije. Printezis je ubacio 11, a Erick Green 10 koševa.

U petak je mjesto na Final Fouru osigurao Real Madrid koji je u Istanbulu po drugi put svladao Darušafaku (89-78) te u četiri utakmice došao do ukupne pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin Final Foura Eurolige od 19. do 21. svibnja je Istanbul, a Madriđani će u polufinalu igrati protiv domaćeg Fenerbahčea. U drugom polufinalu branitelj naslova moskovski CSKA čeka Olympiakos ili Anadolu Efes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.