(VIDEO) Legendarni njemački golman Manuel Neuer s prijateljima zapjevao Thompsonovu ”Lijepa li si”

Foto: Snimka zaslona

Njemačka nogometna zvijezda i jedan od najvećih njemačkih golmana 21. stoljeća, Manuel Neuer, već danima ljetuje u Dalmaciji. Naime, njemački golman ima kuću u okolici Zadra, baš kao i još jedan njemački nogometaš, Mario Götze, koji je podsjetimo, bio strijelac pobjedničkog pogotka za Njemačku u finalu Svjetskog prvenstva protiv Argentine 2014. u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Neuer ljetuje iz godine u godinu u Hrvatskoj tako je jasno da je već stekao i dobar broj prijatelja u našoj zemlji, strastveni je ljubitelj biciklizma te nije propustio priliku obići ni veći dio obalnog dijela srednje Dalmacije na svom biciklu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Neuer je bio i na Priježbi, na otoku Šipanu te se opustio uz dobro društvo, a zapjevali su i popularnu pjesmu Marka Perkovića Thompsona, ”Lijepa li si”, koja je godinama neslužbena himna hrvatske nogometne reprezentacije, s obzirom da se posebno na domaćim utakmicama pušta s razglasa, a uz nju se slave i pobjede Vatrenih.

Kako smo već spomenuli Neuer je boravio na prekrasnoj plaži Priježba na otoku Šipanu. Na glavi je nosio vaterpolsku kapicu s logom Bayerna i brojem 13, koju mu je donio Nikša Dobud, proslavljeni vaterpolski reprezentativac, olimpijski prvak i nekad prvi centar svijeta, kako piše Dalmacija danas.

Tko je zapravo Manuel Neuer?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o, kako smo već spomenuli, najboljem njemačkom golmanu u ovom stoljeću. Neuer je golman Bayerna, najboljeg njemačkog kluba, a bio je član njemačke reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. postala prvak svijeta. Neuer je bio proglašen za najboljeg golmana tog Svjetskog prvenstva.

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Always a pleasure to host you Champ🏅 @manuelneuer @azevedo_wp @croatiafulloflife @adriatictours #dubrovnikwaterpoloisland #dubrovnikislands #sipanisland #prijezbabeach

A post shared by Priježba beach (@prijezbabeach) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.