(VIDEO) Legende prasnule u smijeh: ”Koronavirus pozdrav” Kloppa i Simeonea na Anfieldu

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Liverpoola i Atletico Madrida na punom Anfieldu igraju uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka, trenutno su u tijeku produžeci, a rezultat je 2:2. Prvak Europe je pred ispadanjem. Podsjetimo, u prvom susretu u Madridu bilo je 1:0 za Atletico. Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko priliku je dobio na startu prvog produžetka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo zanimljivu situaciju vidjeli smo na početku susreta, koji bi mogao biti, ako se nastavi širenje koronavirusa, posljednji s gledateljima u Ligi prvaka ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Zbog širenja koronavirusa zabranjeno je rukovanje igrača, trenera i sudaca prije početka utakmice, a čudnu situaciju na šalu su okrenula dva legendarna trenera – Jürgen Klopp i Diego Simeone.

Umjesto da si pruže ruke, Nijemac i Španjolac su se pozdravili podlakticama i obojica istovremeno prasnuli u smijeh prije samog početka utakmice”, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.